Religieuze artikelen en Grafversieringen

Religieuze artikelen en grafversieringen

Memorial Lights verkoopt online Religieuze artikelen in diverse prijsklasse. U kunt er voor kiezen de bestellingen thuis te laten bezorgen. Of u kunt ze bij mij thuis op komen halen en u zo de bezorgkosten besparen. De levertijd bedraagt circa 3 werkdagen.

Wij verkopen graflichten met religieuze afbeeldingen met bijvoorbeeld engeltjes en kruisjes. De lichten zijn makkelijk aan te steken en hebben een mooie vlam. De deksels zijn goed passend en kunnen niet roesten. De graflichten wordt altijd geleverd inclusief kaars. Voor elke kaars is er in de shop een navulkaars te koop.

Onze verschillende navulkaarsen hebben een brandduur van ongeveer 2 tot 7 dagen. En zijn alleen voor buiten gebruik. De navulkaarsen zitten in een plastic omhulsel wat om de kaars moet blijven zitten u hoeft dit niet te verwijderen. Het omhulsel zorgt er voor dat de kaars rustig en geleidelijk opbrandt.

In de shop kunt u vinden welke navulkaars bij welke graflantaarn hoort. Dit kunt u vinden in de omschrijving bij de graflantaarn.

Religieuze artikelen

Religieuze artikelen

Religieuze artikelen

religieuze artikelen

 

Wij verkopen graflichten op zonne-energie. Deze lichten hebben een levensduur van ongeveer een jaar en branden s,nachts en laden overdag op. Het voordeel is dat je geen kaarsen hoeft aan te steken of batterijen hoeft te vervangen. Zo heeft u het hele jaar door een lampje bij het graf branden.

Religieuze artikelen

Religieuze artikelen

Religieuze artikelen

Religieuze artikelen

En we verkopen graflichten met led-lampjes.  Onze Led lichten zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. (Geel Groen Oranje Paars Rood en Wit) en hebben een brandduur van ongeveer 100 dagen.

De led lichten kunnen voor decoratie binnen gebruikt worden. En kunnen ook worden gebruikt buiten in een graflicht. Onze led lichten flikkeren net zoals echte kaarsen en zijn standaard voorzien van batterijen. De led lichten hebben een hoogte van 10 cm en een diameter van 6 cm en zijn helemaal van kunststof.

Religieuze artikelen

Religieuze artikelen

Religieuze artikelen

Religieuze artikelen

Heeft u interesse in onze religieuze artikelen neem dan gerust een kijkje in onze uitgebreide shop.

Als u liever eerst de graflichten eens wilt komen bekijken kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mailtje naar info@memoriallights.nl

U kunt ons ook op Facebook bezoeken: https://www.facebook.com/Memorial-Lights-1084719211573025/

En u kunt ons ook op Twitter bezoeken: https://twitter.com/memorial_lights

Met vriendelijke groet,

Helena van Elk

Memorial Lights