Over Memorial Lights

Over Memorial Lights

Memorial Lights is op 19 februari 2016 gestart met de online verkoop van grafkaarsen en herdenkingslichten. Wij verkopen zowel aan particulieren als bedrijven en instellingen in Nederland en België.

Mijn naam is Helena van Elk, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Nadat wij binnen onze familie een dierbare hadden verloren en we een kaarsje bij het graf wilden plaatsen, viel mij op hoe weinig keus hier eigenlijk in was. Behalve de “standaard” grafkaarsjes die erg kort branden, snel uitwaaien en niet navulbaar zijn, was er weinig anders verkrijgbaar.

Daarom besloot ik in 2016 om Memorial Lights op te richten en te starten met de online verkoop van grafkaarsen en herdenkingslichten. Ik streef ernaar om voor ieder wat wils in voorraad te nemen. Daarom verkoop ik zowel graflichten met religieuze afbeeldingen als gewone grafkaarsen. Ook kunt u bij mij terecht voor herdenkingslichten op zonne-energie die maar liefst een levensduur van 1 jaar hebben.

Naast grafkaarsen en herdenkingslichten verkoopt Memorial Lights ook verschillende soorten kunststof bloemstukken en een aantal overige grafornamenten zoals engelen die u bij het graf kunt neerzetten. Zo zorgt u voor een liefdevol, persoonlijk tintje bij het grafmonument. Neem gerust een kijkje in de webshop en laat u overtuigen door onze producten.

Heeft u speciale wensen of zoekt u een bepaald product? Of wilt u voor uw bedrijf een offerte met onze groothandelsprijzen aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op zodat ik samen met u kan kijken naar de mogelijkheden.

Alvast bedankt voor uw vertrouwen in Memorial Lights.

Met vriendelijke groet,
Helena van Elk

P.S. U kunt ons ook Facebook en Twitter volgen!