Navulkaarsen voor uw graflantaarn

Navulkaarsen

Memorial Lights verkoopt online grafkaarsen en navulkaarsen in diversen soorten, maten en prijsklasse. U kunt er voor kiezen de bestellingen thuis te laten bezorgen. Of u kunt ze bij mij thuis op komen halen en u zo de bezorgkosten te besparen. De levertijd bedraagt circa 3 werkdagen.

 Navulkaarsen

navulkaarsen

 Navulkaarsen

Navulkaarsen

 Navulkaarsen

Navulkaarsen

 Navulkaarsen

navulkaarsen

 

Onze verschillende navulkaarsen hebben een brandduur van ongeveer 2 tot 7 dagen en zijn alleen voor buiten gebruik. De navulkaarsen zitten in een plastic omhulsel wat om de kaars moet blijven zitten u hoeft dit niet te verwijderen. Het omhulsel zorgt er voor dat de kaars rustig en geleidelijk opbrandt. In de webshop kunt u vinden welke navulkaars bij welke graflantaarn hoort. Dit kunt u vinden in de omschrijving bij de graflantaarn.

Een kaarsje zorgt voor een persoonlijk tintje bij het grafmonument. Om een liefdevol gedenklichtje te branden om zo een overleden dierbare te eren en gedenken. Het aansteken van een kaarsje bij een graf heeft vaak ook en mooie symbolische betekenis

In sommige Graflantaarns kan als navulkaars ook een led-lampje geplaatst worden. Onze led-lampjes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. (Geel, Groen, Oranje, Paars, Rood en Wit) en hebben een brandduur van minimaal 100 dagen.

De led-lampjes kunnen voor decoratie binnen gebruikt worden en kunnen ook worden gebruikt buiten in een graflantaarn. Onze led lichtjes flikkeren net zoals echte kaarsen en zijn standaard voorzien van 2 LR14 batterijen. De led kaarsen hebben een hoogte van 10 cm en een diameter van 6 cm en zijn helemaal van kunststof.

Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat u overtuigen door onze producten.
Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een bepaald soort product?, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op (middels e-mail).  En wij zullen samen met u kijken wat er mogelijk is.
Alvast bedankt voor u vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Helena van Elk

U kunt ons ook op Facebook bezoeken: https://www.facebook.com/Memorial-Lights-1084719211573025/

En u kunt ons ook op Twitter bezoeken: https://twitter.com/memorial_lights