Led kaarsen in 6 verschillende kleuren

LED KAARSEN

Memorial Lights verkoopt online grafkaarsen en led kaarsen in diversen soorten, maten en prijsklasse. U kunt er voor kiezen de bestellingen thuis te laten bezorgen. Of u kunt ze bij mij thuis op komen halen en u zo de bezorgkosten te besparen. De levertijd bedraagt circa 3 werkdagen.

Een kaarsje zorgt voor een persoonlijk tintje bij het grafmonument. Om een liefdevol gedenklichtje te branden om zo een overleden dierbare te eren en gedenken. Het aansteken van een kaarsje bij een graf heeft vaak ook en mooie symbolische betekenis.

Onze Led kaarsen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. (Geel, Groen, Oranje, Paars, Rood en Wit) en hebben een brandduur van ongeveer 100 dagen.

De led lampjes kunnen voor decoratie binnen gebruikt worden en kunnen ook worden gebruikt buiten in een graflantaarn. Onze led kaarsen flikkeren net zoals echte kaarsen en zijn standaard voorzien van 2 LR14 batterijen. De led lampjes hebben een hoogte van 10 cm en een diameter van 6 cm. De lampjes zijn helemaal van kunststof. En kunnen makkelijk aan en uit gezet worden door middel van een schakelaar aan de onderkant van het lampje.

In de shop kunt u vinden in welke graflantaarn het led-lampje allemaal past. Dit kunt u vinden in de omschrijving bij de graflantaarn.

Door dat de led-lampjes vrij klein zijn kunnen ze ook makkelijk in een urnenwand geplaatst worden.

   Led kaarsen

Led kaarsen

   Led kaarsen

Led kaarsen

   Led kaarsen

Led kaarsen

 

Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat u overtuigen door onze producten.
Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een bepaald soort product? of wilt u liever eerst onze producten eens een keer komen bekijken? dat kan, stuurt u dan een mailtje naar info@memoriallights.nl .En wij zullen samen met u kijken wat er allemaal mogelijk is.
Alvast bedankt voor u vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Helena van Elk

U kunt ons ook op Facebook bezoeken: https://www.facebook.com/Memorial-Lights-1084719211573025/

En u kunt ons ook op Twitter bezoeken: https://twitter.com/memorial_lights