Herdenkingslichten

Herdenkingslichten

Memorial Lights verkoopt Herdenkingslichten in diversen soorten, maten en prijsklasse. U kunt er voor kiezen de bestellingen thuis te laten bezorgen. Of u kunt ze bij mij thuis op komen halen en u zo de bezorgkosten besparen. De levertijd bedraagt circa 3 werkdagen.

Wij verkopen herdenkingslichten met religieuze afbeeldingen met bijvoorbeeld engeltjes en kruisjes. De lichten zijn makkelijk aan te steken en hebben een mooie vlam. De deksels zijn goed passend en kunnen niet roesten. De herdenkingslichten wordt altijd geleverd inclusief kaars. Voor elke kaars is er in de webshop een navulkaars te koop.

Onze verschillende navulkaarsen hebben een brandduur van ongeveer 2 tot 7 dagen en zijn alleen voor buiten gebruik. De navulkaarsen zitten in een plastic omhulsel wat om de kaars moet blijven zitten u hoeft dit niet te verwijderen. Het zorgt er voor dat de kaars rustig en geleidelijk opbrandt.

In de shop kunt u vinden welke navulkaars bij welk herdenkingslicht hoort. Dit kunt u vinden in de omschrijving bij de graflantaarn.

Herdenkingslichten

Herdenkingslichten   herdenkingslichten

Wij verkopen herdenkingslichten op zonne-energie. Deze lichten hebben een levensduur van ongeveer een jaar en branden s,nachts en laden overdag op. Het voordeel is dat je geen kaarsen hoeft aan te steken of batterijen hoeft te vervangen. Zo heeft u het hele jaar door een lichtje bij het graf branden.

Herdenkingslichten

Herdenkingslichten  herdenkingslichten

We verkopen ook herdenkingslichten met led-lampjes.  Onze Led lichten zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren (Geel, Groen, Oranje, Paars, Rood en Wit). En hebben een brandduur van ongeveer 100 dagen.

De led lichten kunnen voor decoratie binnen gebruikt worden en kunnen ook worden gebruikt buiten in een graflicht. Onze led lichten flikkeren net zoals echte kaarsen en zijn standaard voorzien van 2 LR14 batterijen. De led lichten hebben een hoogte van 10 cm en een diameter van 6 cm en zijn helemaal van kunststof.

Herdenkingslichten

herdenkingslichten   herdenkingslichten

Heeft u interesse in onze graflichten neem dan gerust een kijkje in onze uitgebreide shop. Of wilt u liever eerst de graflichten eens komen bekijken? Dit kan natuurlijk ook, stuurt u dan een mailtje naar info@memoriallights.nl

U kunt ons ook op Facebook bezoeken: https://www.facebook.com/Memorial-Lights-1084719211573025/

En u kunt ons ook op Twitter bezoeken: https://twitter.com/memorial_lights

Met vriendelijke groet,

Helena van Elk

Memorial Lights