Grafkaarsen – Over Memorial Lights

Over Memorial Lights  Grafkaarsen

Memorial Lights is een klein bedrijf dat zijn activiteiten is gestart op 19 februari 2016 met de verkoop van grafkaarsen. We verkopen zowel aan particulieren als bedrijven en instellingen.

   Memorial Lights

Grafkaarsen  grafkaarsen

Mijn naam is Helena van Elk moeder van 2 kinderen en Ik ben woonachtig in Hillegom waar ook mijn bedrijf gevestigd is.

Ik ben Memorial Lights gestart omdat volgens mij in Nederland nog niet zo veel te koop is op het gebied van grafkaarsen, en ik wil daar graag verandering in brengen.

Een kaarsje zorgt voor een persoonlijk tintje bij het grafmonument. Om een liefdevol gedenklichtje te branden om zo een overleden dierbare te eren en gedenken.

Het aansteken van een kaarsje bij een graf heeft vaak ook en mooie symbolische betekenis.

Grafkaarsen zijn in verschillende soorten, maten en lengtes verkrijgbaar. De graflichten zijn makkelijk aan te steken en hebben een mooie vlam.

De deksels zijn goed passend en kunnen niet roesten. Daarnaast wordt er tegenwoordig veel gebruik gemaakt van led kaarsen.

   Memorial Lights

grafkaarsen  Memorial Lights

Nadat we verleden jaar binnen onze familie een dierbare hebben verloren en we een kaarsje bij het graf wilden plaatsen, is ons opgevallen hoe weinig keus hier eigenlijk in was. Behalve de “standaard” grafkaarsjes die erg kort branden, snel uitwaaien en niet navulbaar zijn is er weinig anders verkrijgbaar.

Wij streven ernaar om voor elk wat wils in voorraad te nemen en verkopen zowel graflichten met religieuze afbeeldingen als gewone grafkaarsen ook verkopen we een aantal verschillende soorten kunststof bloemstukken.

  Memorial Lights

Grafkaarsen  grafkaarsen

Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat u overtuigen door onze producten.

Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een bepaald soort product?, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op (middels e-mail)  en wij zullen samen met u kijken wat er mogelijk is.
Alvast bedankt voor u vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Helena van Elk

U kunt ons ook op Facebook bezoeken: https://www.facebook.com/Memorial-Lights-1084719211573025/

En u kunt ons ook op Twitter bezoeken: https://twitter.com/memorial_lights